Om oss

BAR- OCH RESTAURANGMÖBLER TILL GROSSISTPRISER

Som en av de främsta leverantörerna av bar- och restaurangmöbler erbjuder Project Totaal Okido ett omfattande och stilfullt utbud av professionella möbler för era lokaler. Vår kunniga personal hjälper till att välja ut möbler som förhöjer både utseendet och atmosfären i era lokaler, vare sig ni har en pub, trendig loungebar, lyxrestaurang eller -hotell.

Våra bordsskivor och bordsstativ lämpar sig också för sjukhus och andra hälsovårdsinrättningar, idrottsklubbar, skolor och kyrkor. Vi hjälper dig att skapa ett komplett inredningsdesignpaket med bekväma möbler av hög kvalitet med rätt balans mellan estetik och funktionalitet.

Ledande grossist för bar- och restaurangmöbler
Som grossist specialiserad på att tillhandahålla möbler för barer, restauranger och andra verksamheter inom matservering, kan Project Totaal Okido erbjuda grossistpriser. Eftersom vi har ett eget lager, finns många artiklar tillgängliga direkt. Det innebär att vi har en konkurrensmässig fördel i förhållande till andra leverantörer i Nederländerna vad gäller tre huvudpunkter: konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet och snabb leverans. På vår webbplats hittar du hela vårt utbud av bar- och restaurangmöbler, bland annat möbler i trä, metall, plast, terrassmöbler, parasoller, belysning och dekorativa artiklar. Du hittar dessutom en länk till vår välsorterade outletbutik och en kopia av vår senaste katalog.

Om du behöver hjälp med att välja i vårt sortiment av möbler, hjälper vårt team gärna till.

Vi vill också ta tillfället i akt och bjuda in dig till att besöka vårt 2 500 kvadratmeter stora showroom i Heerenveen, Nederländerna. Vår kunniga personal kan ge dig råd baserat på dina designidéer och din budget. Du är välkommen att när som helst titta in och hälsa på i vårt showroom för en kopp kaffe och en pratstund.

Alla priser som visas på webbsidan är exklusive moms